Isabelle Strömberg

Isabelle Strömberg har fått ett stort namn i bloggvärlden och hennes blogg ligger idag på top 10 mest besökta privatbloggar! Trots att läsare följer hennes blogg dagligen verkar de störa sig på att hon inte är någon intressant, speciell eller märkvärdig person!

Hennes blogg uppdateras 1-2 gånger om dagen (självklart kan det bli mer någon gång) och när det väl uppdateras brukar det vara en bild med två meningar text.. Något i stil med; ”vaknade, kikade ut genom fönstret, och får se… detta!? det är maj, och det snöar! trodde liksom att det var påväg mot andra hållet nu haha

Min fråga till er läsare:

Varför följer ni Isabelles blogg? Vad tycker ni är bra respektive dåligt med den?

45 kommentarer

45 svar till Isabelle Strömberg

 1. Fannie skriver:

  Isabelles blogg har blivit så uttjatad & dålig.. Hon bloggar om samma saker varenda dag&finns inget intressant med den längre.. tror nog med tiden att hon kommer tappa huuuur många bloggläsare som hest för hon har helt klart den tråkigaste bloggen av dom alla..såå synd!
  Dessutom måste jag tillägga att hon inte ser ut som hon gör på bilder, inte ett skit, jag såg henne i verkligheten & hon ser faktist mycket äldre och slitnare ut.. Alla fester ute på krogen som påverkat henne?Huh..

  • erika skriver:

   men gere, jag ser henne också rätt ofta, och hon ser näst in till lika bra ut i verkligheten. Vi alla lägger väl ut den finaste bilden vi fått till och man kanske ser “sämre” ut i verkligheten. Men vad spelar det för roll? Ingen är perfect, så sluta.

 2. Mellis skriver:

  Hon är sjukt fin, men hon gör inte något intressant. Hennes blog är sjukt stort, jag läser den varje dag men den är så jävla tråkigt. Jag läser den nog för att ja väntar på att hon ska göra något intressant..

 3. Maria skriver:

  She is the most silly blogger, i dislike her. I saw her blog about 20 times ever, and she looks ugly, she wrote stupid things and she is photoshop-lover.

 4. Alexandra skriver:

  Följer bara hennes blogg för att hon är snygg och kan insperera till snygga outfits med sina oufitbilder, men dessa bilder blir de bara färre av så kommer nog inte följa hennes blogg så mycke längre till..

 5. Josefine skriver:

  Jag gillar hennes bilder :)

 6. Eveline nilsson skriver:

  Jag läser hennes blogg mest för att hon bor i Östersund som jag. Sedan känner jag de flesta hon bloggar om, eller iallafall känner igen vilket gör det lite spännande att läsa. Visserligen bloggar hon mest bara om hennes sponsrade smycken eller om att hon vaknar som inte alls är så speciellt intressant…

 7. Marie skriver:

  OBS! Jeffrey Campbell Everest Black i stl 35/36 finns att fynda här: http://www.tradera.com/jeffrey-campbell-everest-black-skitsnygga–auktion_342391_155447098

  Nya, 600+ kr billigare och finns i butiker i Sverige först sent på hösten så fynda nu!

  (Ja, jag gör reklam.)

 8. Chriis skriver:

  har läst hennes blogg ett tag och tyckte mer om den i början. Nu kan man typ redan gissa hur hennes inlägg kommer vara. Första inlägget är typ att hon har vaknat och va hon ska göra under dagen. andra inlägget kanske är något hon och hennes pojkvän gör fast med jättelite text och möjligen sen ett tredije på kvällen då dom ska kolla på en film och äta godis eller något. Neh tycker verkligen den har blivit sämre. Den var mycket roligare och intressantare förr.

 9. mm skriver:

  Dålig blogg, men hon är ytlig och ytlighet är underhållande. Tänkte först hon var fin men då att hon ser väldigt annorlunda i verkligheten än på bild också. Annars tycker då väl hon bloggar om kläde, prylar osv så är de ofta fina saker hon lägger fram. Hon är tråkig person i bloggen men de verkar inte heller som hon vill vara mer än så därmed kan man inga klaga heller. Hon är ingen Dessie precis så tror folk söker fel blogg om de e ute efter pinsamma saker och dumma meningar..

 10. miranda skriver:

  För att jag bor nära Östersund typ, och att se hur hon har förändrats från förut.

 11. Amanda skriver:

  Vem är hon? :D HAHA

 12. Elise skriver:

  Isabelle är skittråkig. Ibland glömmer jag att läsa hennes blogg någon vecka, och då har jag ändå inte missat något. Tyckte att det var lite spännande när hon gjorde slut med sin gamla kille och när hon opererade näsan. I övrigt verkar hon vara väldigt tråkig som person. Hon tycker inte till om någonting, lat, gör ingenting, reser inte, verkar inte ha några ambitioner utöver att typ “spara ut sitt hår”… Astråkig, ytlig och photoshoppad! Nej jag är inte imponerad!

 13. Josefin skriver:

  Jag läser den inte längre för den är totalt ointressant och tråkig.
  Jag älskade den runt 2009 då hela hennes blogg var full med platinablonda bilder på henne, en massa rosa färger, Pokémon och massa roliga INTRESSANTA inlägg (även om hon var lite fjortis).
  Men nuförtiden är hon tråkig och brun och känns som hon kastat iväg sitt liv fullständigt. Hon förlitar verkligen sig på sig blogg för mycket speciellt nu när hon inte ens går i skolan :s Tycker hon borde ta tag i sitt liv innan det är för sent. Sen alla rykten om henne tycker jag inte heller om… hon är inte direkt en inspiration till alla hennes yngre läsare.

 14. Amanda skriver:

  bara inne för bilderna :P

 15. Linda skriver:

  hon har fina bilder och allting är så fräscht på nå’ vis!

 16. elin skriver:

  läste den förr då den var rolig och intressant, nu är det mest en vana att klicka in på hennes blogg..

 17. angelica skriver:

  man läser den ju bara nu för att det är en vana, den är ju inte ett dugg intressant. hon gör ju inget längre! förut gjorde hon ju intressanta saker som hon bloggade om. men nu har hon ju hoppat av skolan (smart drag btw..), skriver ett inlägg om att hon vaknar typ klockan 13 varje dag (?!) sen kollar hon på tv och äter godis med sin pojkvän hela dagarna. GÄÄÄÄSP! hon uppdaterar dessutom sjukt lite. jag tror att hennes blogg kommer tappa sjukt mycket läsare snart och vad ska hon då göra? hon har ju hoppat av skolan, har ingen utbildning och är dessutom så sjukt lat och kan knappt laga mat själv. så hon kommer väl supa ner sig ännu mer än vad hon gör nu och bo hos sina föräldrar tills hon är 40, ungefär. sorgligt

 18. Anonym skriver:

  Mest för att hon är ifrån min stad och hon har lyckats med något, ganska sällsynt här i östersund faktiskt..
  Det som gör det intressant är hur hon kan lura sina läsare så mycket om hur hon ser ut och hur glamouröst hennes liv är. I verkligheten har hon dålig hy full med finnar, trasigt hår och wooooooow vilka blåa ögon hon har, eller? Nä, jag tycker inte det är dåligt med ful hy eller trasigt hår, absolut inte det som är fachinerande är hur hon lyckas photoshopa bort allt och få sig själv att se snyggare ut än vad hon är. Typ så. Hon är ju dessutom utstött från den här staden, hennes 2-3 vänner + hennes pojkvän är det enda hon har liksom. Men det märks ju rätt tydligt i hennes blogg när allt hon gör är att ligga hemma och äta godis med sin pojkvän eller går ut på krogen med samma 3 tjejer hela tiden. Däribland den här “wicke” som hon sticker ut med varje gång. Nä hon borde vara ärligare med sina läsare och skaffa sig några vänner.

 19. sofia skriver:

  Har läst hennes blogg sen innan hon blev “storbloggare”, och den har blivit så sjukt mycket sämre sen hon blev populärare. Nu läser jag bara för att det är en vana att klicka sig in där.

 20. sarah skriver:

  skit tråkig, följde den ett ganska långt tag med slutade då jag insåg hur ointressant hon har blivit, förr var hon en söt tjej och liksom var en vanlig tonåring nu är hon ännu en bloggerska som låtit sitt c-kändisskap stiga henne åt huvudet

 21. Malin skriver:

  Tyckte bättre om hennes blogg när hon var tsm med Frederic xD

 22. Filippa skriver:

  Cred för hennes fina bilder, men annars.. Haha. Läser inte hennes blogg!
  Absoulut jääättetråkigt då jag läst den, bara för att kolla då.
  Nej fattar inte att hon kan ha så många läsare..

 23. Melinda skriver:

  FÖRUT var den verkligen grym! idag tar hon bara mobil bilder, och förut hade hon stil! nu har hon fan hoppat av så jävla lat!

 24. Sofia skriver:

  Vet egentligen inte varför jag läser den.. Började klicka in mig där när hon va fjortis med vitt hår och allting va rosa för då var det någorlunda underhållande. Nu verkar hon ju inget annat än lat. Javisst, hon hoppade av skolan för det “va inget för henne”, men ut och res, se världen, skaffa några ambitioner och mål i livet. Ligg inte hemma hela dagarna, har man pengarna/tiden, så varför inte?! Förstår inte.. Tråkig blogg i alla fall.

 25. Mathilda skriver:

  Jag läste hennes blogg kanske 15-20 ggr om varje dag FÖRR.
  Idag kikar jag in 2 ggr. Alltså 2 inlägg. Hur tråkigt som helst.
  Hennes blogg för ett år sedan eller mer.. Var så mycket bättre! Då hon var platina blond och gav oss massa tips. Ibland går jag även in i hennes arkiv.
  Nej usch! Ryck upp dig Isabelle.

 26. MaryCaroline skriver:

  Jag följde den i början, men slutade följa den efter ett tag. Den var bättre först, men sen uppdaterades den mer sällan och blev mer och mer ointressant utan något speciellt innehåll. Visst, hon är en fin tjej och jag tror säkert att hon är skitgullig tjej och så, men det räcker tyvärr inte. Förstår inte hur hennes blogg fortfarande kan vara så populär när den är så tråkig och innehållslös?!

 27. Rebecka skriver:

  Läser den för att den är lite annorlunda med inte så mycket provocering och att hon inte ser sig som kändis och ”skryter” om allt.. Hon är en helt vanlig person som bloggar om sitt vanliga liv..
  sen så är hon fin och har fina bilder, särskilt hennes kläder :)

 28. LM skriver:

  Läste den för.. hon bor i samma stad som mig. Har oxå sett henne i verkligheten och nej hon har fixat sig endel i datan.. men iaf så är hennes blogg SJUUUKT tråkig, fina bilder kan man finna på andra ställen om de nu är anledningen till att man läser hennes blogg. Hon är inte värd sin bloggplats längre. Tror folk går in där bara för att hon ser bra ut och är ytlig tragiskt nog.

 29. Jag tycker hennes blogg är jätte bra! Dock, så var den mycket roligare förut, då hon var platina, allt var i rosa, och när hon var tillsammans med Fredric. Tycker egentligen att hon var större förut, om man kollar på kommentarena, för det kommentarena är ju alltid under 20. Tävlingarna hennes var också roligare förut, och då var det flera som ville vara med. Förut var det runt 1 000 kommentarer på tävlingarna, medans nu runt 700? Fast jag älskar hennes bilder, hy och allt. Kan inte fatta att någon där uppe har skrivit att hon har finnar i hela ansiktet och slitit hår? Man kan inte photoshopa sitt hår så att det ser bättre ut. Och ni ser väl att hon inte är photoshopad, eller? Men aja, det jag ville komma till är att jag gillar hennes blogg, och är en bra förebild men var bättre förut :)

  • angelica skriver:

   men hallå, klart man kan photoshoppa sitt hår! och jag har sett henne i verkligheten, hon photoshoppar sig själv sjukt mycket! hon HAR mycket finnar, så hennes hy är inget att vara avundsjuk på

 30. sdhudhf skriver:

  Det enda hon skriver om är vilka filmer hon ser på, mat och godis.

 31. mmmm skriver:

  Svaret på varför folk läser hennes blogg: För att hon ser bra ut och folk älskar att följa bloggar som drivs av snygga människor! Hahah. DOCK är hon tillfgjord och photoshoppad och inte alls sådär snygg i verkligheten.

  varför jag läser hennes blogg? För jag var kompis med henne när jag var yngre.

  Vad som är bra med hennes blogg? Inget!
  Vad som är dåligt? Att hon bara använder bloggen för att publicera bilder på sig själv

 32. Falksare människa får man leta efter skriver:

  Folk borde sluta läsa hennes blogg för: Hon ser inte ut sådär fräsch ut i verkligheten, hon photoshoppar varenda jävla bild hon lägger ut. (jag bor i samma stad och träffat henne).
  Hon hoppade av skolan för hon “behöver inte” gå i skolan då hon kan leva på blogglönen.

  Om alla slutade att läsa hennes blogg så skulle hon inte ha nånting kvar. Då skulle hon inte tjäna pengar, och då skulle hon stå där utan pengar och utan utbildning. Jag har känt henne i många,många år. Hon är väldigt bortskämd och hennes föräldrar ger henne i stort sett allt hon vill ha och därför är hon så pass lat. Hennes utseende betyder allt för henne och tack vare att ni läser hennes blogg så har hon råd att göra näsoperation och lägga ut tusentals kronor på sitt utseende. Ändå så över-photoshopar hon sina bilder för att framstå som perfekt

 33. Sofie skriver:

  Jag läser Isabelles blogg varje dag och har gjort det riktigt länge.. ca. 2/3 år ;) Det jag hatar med hennes blogg är att hon uppdaterar så jävla dåligt.. Men det bra är att hon bor i Östersund (som jag) och man känner igen områden osv.. ;)

 34. Therese skriver:

  Jag följer hennes blogg pga. att hon tar fina bilder & brukar ge ut bra tips.
  Dock är det en rätt enformig blogg, som du har skrivit ovan. Med dålig update å.
  När jag började läsa hennes blogg uppdaterades den OFTA, och om bra saker. :)

 35. Line skriver:

  Den var la intressantare förut antar jag! Inte för att jag kan komma ihåg att den någonsin har varit så speciellt intressant egentligen..

  Det är nog mest så att man är van att klicka in där liksom. När man kollar dom andra bloggarna som Kenza, kissie och dessie sedanså klickar man vidare till Isabelle liksom.

  Paows blogg har också blivit tråkig tycker jag.

 36. Charlotte skriver:

  Tycker hennes blogg är den tråkigaste som finns. Står ju bara ” nu ska jag hemtill Philip, men vi hörs sen”

  Nej tack inte in mer på hennes blogg.

 37. Sophie skriver:

  Jag har läst den ett bra tag nu men nu är den ganska tråkig, vet inte riktigt varför jag läser den. Den var mycket roligare när hon var lite fjoris, haha då hon var platina och allt var rosa. Men den börja bli tråkig när hon började blogga hos werun… Synd

 38. Josefin skriver:

  Jag tycker rent ut sagt att den har blivit jättetråkig. Hon skriver inget intressant längre och skriver inte överhuvudtaget som en professionell bloggare!

 39. my skriver:

  jaa, man följer hennes blogg!
  dock är hennes blogg riktigt tråkig o hon är sämst på att uppdatera!

 40. Sofie skriver:

  Jag läser hennes blogg för hon påminner lite om mej (personligheten) sen inspireras jag av hennes outfits. Men ja, jag har som alla andra här ovan märkt att hon photoshoppar sina bilder väldigt mkt. Men vem gör inte det som har tillgång till photoshop etc.? Ta bort finnar är väl inge farligt, dock tkr jag väl inte att hon ska ändra näsan som hon gör då den ser mkt bättre ut på dom bilderna andra människor har tagit, enligt mej. (Antar att det är så hon ser ut i verkligheten) Men men, alla publicerar ju självklart dom bilderna man själv tkr blir bäst på en själv. Iaf jag. Men tkt ändå att hennes blogg var mer underhållande förr, för bara ett år sedan, men jag tkr mer det för hon upptaderade oftare o verkade göra mer saker om dagarna då, o inte som alla andra skriver här att hon var roligare när allt var rosa, platinablont o pokemon.. Asså hon har väl växt upp? Gör inte ni det?
  Hennes bilder är iaf fina, så hon kanske borde satsa på fotograf? ist o lägga bloggen på hyllan då den inte är så underhållande längre, “enligt många.”

  En sak vill jag bara tillägga, till Isabelle själv (om hon ser detta) Tkr du borde svara oftare på kommentarer både på bloggen o Instagram. Inte för att jag har frågat nåt, men ser väldigt många andra som frågar o frågar o frågar samma saker hela tiden..

  Så, det var allt för mej. :)

 41. Veronica skriver:

  Vet inte ens vem det är….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>