Mischa och Kenza – Hollywoodfest i Stockholm!

Kenza uppdaterade sin blogg med en bild på OC Stjärnan Mischa Barton och sa att vi skulle hålla utkik under dagen då hon nu har talat ut till pressen om det hemliga som hon och event-fixaren Johan Petré har planerat!

Den 26 Maj kommer koncenptet Linday’s Party till Sverige och Stockholms Stadion!

Mischa Barton och Kenza Zouiten fixar hollywoodfest i Stockholm tillsammans med internationella djs och artister som flygs in exklusivt för att höja stämningen på Stockholms hetaste fest!

Hur tycker ni att denna idé låter? :)

Läs mer här!


33 kommentarer

33 svar till Mischa och Kenza – Hollywoodfest i Stockholm!

 1. Linn skriver:

  Det står även mer om det på mischas sida: http://www.mischa-b.com/

 2. sandra skriver:

  Var det DE hon skulle göra i hollywood? Fixa en fest i stockholm? hahaha komigen nu :P sjukt löjligt.

 3. Elena skriver:

  Jag kan inte låta bli att känna mig lite besviken… Kenza var så hemlighetsfull och uppspelt (starstruck kanske? hihi) att jag förväntade mig något stort och det känns som att det uteblev när hemligheten avslöjades.

  Varför behövde hon åka till LA för det där??

  Hahah ledsen för det deprimerade inlägget men känner mig lite förd bakom ljuset, som om jag fortfarande väntar på “överraskningen”… kanske borde sluta läsa bloggar så ingående ;-)

 4. mm skriver:

  jaahhha ås mycket snack att man trodde hon skulle nästan vara med i en film. o mischa, hon har sjunkit lååågt i sin värld med tanke vad hon gjorde innan o vilka hon umgicks med att hon ska nu söka stöd hos en svensk bloggerare kenza..
  alla dessa fest koncept har redan dragits fleera gånger nu o de flesta STORA dj tackar nej till de flesta spelningar i sverige. publiken e de värsta som finns. när david guetta var i somars, visst folk var glada, men inget genemot hur de var tex i england när han. då var FEST. Men all lyck till kenza då, hon säkert lyckats med detta

 5. ems skriver:

  Kan nog inte vara särskilt roligt eller givande för Mischa att umgås med Kenza, som är “Swedish so I don’t speak very good English”. XD Gäller alla andra Kenzas “goda vänner” som hon name-droppar alltid nu och då…

 6. my skriver:

  Gud så kul! :D
  inte så dumt me OC – mischa haha
  men de är säkert från 18 år *suck* jaja, kenza får vara me om mycket btw. tänk så många kändisar som hon har fått träffa osv. någon som inte är avis överhuvudtaget? hehe
  jag är inget fan till mischa, men skulle inte ha nåt emot att träffa henne..

 7. Vilma skriver:

  Jag är riktigt besviken på Kenza. Det känns så att hon får allt hon vill jämt. Mellan andra får slita för att spara ihop pengar till att kunna åka utomlands eller köpa en kamera eller någonting. Hon tjänar över 200 tusenkronor i månaden, för ingenting igentligen. Vad gör hon? Bloggar och tar foton, kom igen. Vem klarar inte det? Resten är ju roligt att få gå på möten och ha en egen webb-tv. Jag önskade att värden var lite mer rättvis. Jag menar för 1 månad sedan skrev hon att hon älskade OC. Och några veckor sedan sitter hon med Mischa Barton. Hon är så sjukt löjlig. Allt i hennes liv handlar om fester, resa & blogga. Inget mer! Har inte hon en egen hund att ta hand om? Jag tycker synd om hennes hund. Jaja, förut älskade jag Kenza, men inte längre! :/

  • Linda skriver:

   Ööööh, e det Kenzas fel för att andra får slita för att spara ihop lite pengar för att kunna åka utomlands? Så jävla löjlig kommentar, hon har nog också kämpat sig upp, det är inte direkt så hon har fått allt serverat som blondinbella tex.
   Jag blir också jäävligt avundsjuk när jag ser allt hon får göra och uppleva medan jag sitter här och jobbar och sliter… men det e ju knappast hennes fel och något att hata HENNE för eller hur? Hur korkad får man bli..

  • Melinda skriver:

   jealous much??

  • Maja skriver:

   Men är det hennes fel att ANDRA tycker att hon är intressant och att hon får massa roliga erbjudanden? Vem skulle inte tacka nej till att få resa runt och träffa kändisar, designa kläder osv, man är nog dum som skulle tacka nej till sånt? Ska hon avstå från att göra saker för att folk som du inte ska bli ledsna och “besvikna” på henne?

  • M skriver:

   Avundsjuk? Somliga har tur, vi andra får kämpa för att komma någonvart! Ingen anledning att sura…

   • Njnja skriver:

    tror knappast de e avundsjuka just folk menar när de tycker de e konstigt att kenza får allt det hon får. får låt oss bara vara ärliga – inte bara nu när de gäller kenza utan de främsta bloggare – så har de verkligen ingen betydande roll i samhället som låt oss säga lärare o ändå alla dessa pengar som de drar in för läsarna (kom ihåg att varje ord o bild är för att få läsare – inte pga deras “passion” för musik, kreativitet osv) är stoooora summor. summor som eg är inte välförtjänade då man tänker efter. så om någn tycker de e himla orättvist/konstigt/obgrippligt att tex kenxa får denna “chans” så är för att hon har inte gjort vad en person som satsa kanske på bli journlist el något gjort. Det är utav respekt mot dem som är tex ubildade i de området, eller satsar hela livet på det som förlorar, och de e synd, är man tex föräldrar ser sin barn har talang o sen kommer en tjej som pga att hon gjort en blogg – frivilligt delat info – för att få läsare – aka få pengar – aka bli känd – o få göra det hon nu gör pga sitt namn – inget annat. Men aa.. för långt skrivet men vill bara påpekara att skylla allt på avunsjuka är bara barnligt. bättre säga hur det e realistsikt. med de sagt kan man inte heller skylla på kenza personligen, men kanske hon borde åtm sakta ner sin ära för det, för vi vet hon får dessa erbjudande för hennes namn nu är märke, inte för hon är begåav i de området – hör hur hon pratar bara – de e ingen röst för program tex?

    • E skriver:

     Håller med dig. LÄGG AV MED ER “avundsjuka”, alla är inte avundsjuka på henne. Man får tycka som man vill, även om den som skrev först formulerade det helt fel. Det är orättvist, men enligt mig mest pinsamt, att de med MEST makt i Sverige idag är storbloggarna. Inte bara mest makt, utan lättast kan tjäna pengar, får ALLA erbjudanden, får göra allt kul, får träffa alla kända personer osv. Ja, hur många bloggare har inte gjort skitmusik? Alla gör musik nästan. Nästan alla designar eller skapar smyckesföretag – inte för att de har talang, för att de ÄR sitt märke och de dom designar för får massa reklam i ubyte, eventuellt att de har ett helt eget företag, (med en hjärna bakom som aldrig någon får höra talas om), som de gör reklam för hela tiden på bloggen. Företag sponsrar dem med så sjukt mycket för de får i utbyte reklam. IBLAND. Nu representerar de också Sverige. Det är VERKLIGEN pinsamt. De har blivit kända genom sina skräpbloggar som handlar om just ingenting, ordbajs, vilket gör dem till d-kändisar. De gör skandaler, bloggbråkar, snackar skit, ljuger, pikar, festar hela tiden, många opererar sig och de skriver aldrig något inlägg om tankar/åsikter osv (finns undantag, men Kenza är inget undantag här), och många kan inte ens engelska och dessa människor är inga begåvningar. DESSA människor låter vi representera Sverige, de är våra “stora, coola kändisar”. ALLA (nästan) har blivit kända genom att vara väldigt provokativa, skriva jättehemska och förnedrande saker om människor eller vara vara “störd” eller provokativ på andra sätt. Detta gäller bland annat: Kissie, Kenza, Blondinbella. Är det rättvist att de får allting? Nej! Klart det inte är. Det handlar inte om avundsjuka eller att de är sjukt obegåvade men likt förbannat ska göra allt, det handlar om att de har sjukt låg status och är pinsamma. Det handlar om Sveriges rykte. Vi hade väl kunnat låta typ Tove Styrke – som är en bra artist representera Sverige istället? Vi hade väl kunnat låta nån skådis, nån artist eller bara NÅN människa med hjärna och talang får representera Sverige: få göra musik, vara programledare, intervjua kändisar och allt vad det nu kan vara. Låt chansen gå till någon som kan göra något bra av den. Varför ska alltid alla våra D-KÄNDISAR göra allt? PINSAMT SVERIGE.

  • lala skriver:

   känns så tråkigt att alla “klagar” på kenza. Visst, hon får – vad det ser ut som – ofta som hon
   vill. Men tror knappast hon tjatar fram det, det är väl folk med rätt kontakter som känner henne
   /känner till henne som ger henne allt. Vad vet jag

  • Linn skriver:

   Det kunde lika gärna ha varit du och inte Kenza. Jag tror knappast att du hade sagt något då.
   Livet är orättvist och så är det. Jag själv avundas Kenza och önskar att jag också fick göra så mycket roligt, men därmed är jag absolut inte missunnsam mot henne eller andra.

   Så, om du levde Kenzas liv, skulle du ge upp det för att andra har det sämre?
   Jag tror faktiskt inte det. Dessutom kan man bidra med annat, exempelvis
   välgörenhet som Kenza faktiskt gör.

  • Tovis :D skriver:

   Ursäkta mej, men om det nu är så enkelt att få sveriges största blogg och “ta några foton”. Du kanske du borde testa att bli sveriges största bloggerska och bli supermodell, för det är väll inte så svårt -.-

   • elena skriver:

    Jag håller med er övriga om att det Vilma skrev var otroligt barnsligt och onyanserat men …

    Supermodell?

    Vet du hur många supermodeller det finns i världen? De kan räknas på mina tio fingrar och tror man att Kenza tillhör den skaran bör man nog vidga sina vyer lite…

   • Jossan skriver:

    Kenza är överskattad. Säger inte hon har det lätt heller, men som sagts, hon gör väldigt lite i den måfå hur mycket hon får i jämförelse, speciellt med många andra. Är det avdunsjuka ? Ja, men det är iaf rättvis avund, så ser inget fel att folk tycker det är fel vad Kenza får. Hon är en fin tjej som tar vara på sina möjligheter men är hon värd dem? Kanske inte. Och det är något andra får acceptera att folk bara tycker.

    Folk får lära sig förstå att alla tycker inte om Kenza eller vill åt hennes liv. Annars man missvärdarar alla som inte har som hon och att lycka är bara de ytliga som Kenza jobbar för och att “sälja” sig som någon sa.

  • evelina skriver:

   Men lilla vän, det är väl ändå inte Kenzas fel att så mycket kul händer heller? Hon är ju duktig! Var glad för hennes skull istället, eller stolt, istället för att gnälla! Hon har kämpat sig dit hon är idag. Visst, allt har hänt pga henns blogg, men att driva en blogg är ingen liten deal! PLUS att hon har kläd/och-skorkollektioner, en smyckeskollektion, hon är modell och gör en massa olika projekt hela tiden. Så kom inte och säg att hon inte jobbat för det! Vissa har mer tur helt enkelt. Jag har 4000 i månaden och kämpar, men är ändå glad och stolt över henne! Vad är det för fel med att resa? Hade jag haft pengar så hade jag också rest massor, och jag tycker också OC är bra, är jag löjlig då? Jo hon har en hund och om du hade läs hennes blogg så hade du märkt att hon också tar hand om den.

   Skärp dig!

  • evelina skriver:

   Tror ni också hade tyckt det var stort om ni skulle planera en fest eller liknande med Mischa barton eller någon annan kändis, hitta något viktigt att gnälla på istället

 8. Sofia skriver:

  “den superheta hollywoodskådespelerskan Mischa Barton” Hahahah driver ni? Hon är ju ingenting numera.

 9. Julia skriver:

  Dessie är typ gravid kan inte du snoka lite om det?

 10. Aliciaa skriver:

  håller med vissa andra ovan lite grann, om att det verkade vara en JÄTTE grej, typ enormt och dom snackade med press och hon var hemlighetsfull och överlycklig och sådär.. Men en fest i stockholm, jo visst den kommer att vara stor och sådär och visst, mischa barton är med och hostar men ändå.. Det är lite överskattat haha.
  “Den superheta hollywoodskåderspelerskan” ? Det var hon när dom spelade in OC. När hon blev knarkare och inte har haft nått stort jobb på länge så känns det lite fel.
  Men kul för dom i alla fall !

 11. Emilia skriver:

  Vem är Lindsay? :O

  Är lite besviken hahaha… Vad jag hört är Mischa inte så poppis längre, även fast hon är känd från OC och så trodde jag att Kenza skulle fixa något ANNAT, inte åka till LA för att fixa en fest i STOCKHOLM.

  Men aja, lär nog bli röj! :)

 12. Elena skriver:

  Och kan någon förklara VARFÖR hon flyg till LA?

  och framför allt, varför hon var så uppspelt över det?

 13. ludde skriver:

  Superheta hollywoodskådespelerskan?????!?! Dyngalkoholiserade over-the-edge-skådespelerskan snarare…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>