Jockiboi hänger ut Idol-Tove Styrke

Även fast att jockiboi fick anmälningar på sig slutade han inte med att hänga ut tjejer på sin blogg.

Nu har Jockiboi hängt ut Tove Styrke från Idol och publicerat en bild på henne när hon suger av en person. Han säger att det i fråga inte behöver vara hans könsorgan men för att retas lite så lägger han ändå upp bilden….

Lite taskigt eller vad tycker ni?

Länk till Jockibois inlägg..

Tove driver också en blogg. Spana in den här..

34 kommentarer

34 svar till Jockiboi hänger ut Idol-Tove Styrke

 1. Vera skriver:

  Lägg ut bilden då så att vi slipper gå in på äckelJockis blogg och ge han trafik.

 2. elin skriver:

  DET ÄR HANS PENIS, HAR INFO FRÅN SÄKER KÄLLA!

 3. MaryCaroline skriver:

  Men fy fan! Även om det är likt är det ju inte ens säkert att det är hon. Dessutom är hela hans blogg en jävla snuskblogg, en jävla porrblogg! Usch!

  Men den där bloggen ni länkat till som är Toves är inte använd sedan 2009…

 4. Camilla skriver:

  Herrejösses vad pinsam han är. Han kommer bli en mkt ensam man…

 5. Frida skriver:

  Jag tycker inte det ser ut som Tove.. Den jag tyckte det såg ut som var sminkbloggerskan Linda.. men ja.. tycker inte att det ser ut som Tove iaf.

  • Alva skriver:

   Personen på bilden har hår som går åt det blonda. Linda har kopparrött hår, inte ens i närheten av samma färg.

   • Frida skriver:

    Det vet jag mycket väl om att hon har. Men om man kollar på ansiktet så var det henne jag tänkte på först. Och vad jag ser så står det inget datum när bilden togs och om jag inte minns fel så har Linda varit blond en gång i tiden. Hur som helst, det är bara vad jag först trodde. :)

 6. Ida skriver:

  Hur jävla smart är du nu som skriver om detta på din blogg? Nu kommer alla som inte redan sett bilden gå in och kolla på den. Sjukligt smart.

 7. Emma skriver:

  men igentligen, vem fan bryr sig om de nu är hon? alla har väl sugit nån gång. och om de nu råka va hon och att nån nu råka ta kort är ju synd men aah… tkr iaf att de nt är så likt henne,

 8. ludde skriver:

  Du kanske inte har märkt att “Toves blogg” inte har varit aktiv sen 2009???

 9. Thina - skriver:

  Hur efterbliven är jocke egentligen? Störda människa, borde seriöst söka hjälp.

 10. maya skriver:

  Men vad fan! OM det är hon, då hoppas jag verkligen inte att hon har godkänt att bli fotad under sex. Som offentlig person får man ju nästan räkna med att bilden hamnar i fel händer – även om det är fel så lär man tänka till, FÖRE.
  För övrigt har jag ingen som helst respekt för Jockiboi och vägrar gå in på hans blogg. Har alltså inte sett bilden så jag kan inte “avgöra” vem tjejen på bilden är.

 11. Emmie skriver:

  Lär man sig inte av sina misstag? Folk med någorlunda normalt IQ brukar ju göra det, så vad säger det om honom?

 12. ? skriver:

  men nu fattar inte jag, varför skriver ni att jocke är störd bara för att han lägger ut en “sexbild” på en “kändis”? är det inte sånt alla vill se “egentligen”? och om det är jockes balle så tycker jag att hon får skylla sig själv om hon vill suga på den klamydiasnorren (samtidigt som hon blir fotad :facepalm:)

  • alex skriver:

   Nej jag tror inte att det är vad alla vill se egentligen. Tror att det är väldigt få människor som vill se sånt på en blogg. Vill man se någon som suger av någon annan kan man väl gå in på vilken porrsajt som helst. Nätet vimlar liksom av sådana sidor. Och vad är det som är så intressant med att se en kändis suga av någon annan? Jag tycker det är helt oväsentligt. Och en kille som lägger ut en sådan bild på sin blogg tycker jag är väldigt barnslig och omogen. Tror han tycker han är häftig och cool som lägger ut en sådan bild. Vilket han inte är. Det är enbart patetiskt. Typ som att han vill säga “Titta vad den här tjejen gör”. Big deal liksom. Hoppas någon lägger ut en riktig pinsam bild på honom. Men det är klart han skulle väl inte bry sig. Hela han känns rätt pinsam tycker jag.

  • Emmie skriver:

   “Smygfota/filma” var det ju.

 13. Cherries skriver:

  Han är ju typ dum ihuvet! Ingen borde
  gör så mot någon…

 14. N skriver:

  Det är säkert inte ens hon.

 15. elin skriver:

  Får man inga läsare till bloggen får man hitta på skitsnack!

 16. ..... skriver:

  Eller så är det Ashlyyn Brooke..

 17. jee skriver:

  Det har redan bevisats att det inte är Tove på bilden när den dök upp på Flasback.
  Här är ett inlägg ur en blogg som handlar om det, där finns även en länk till ett klipp där Tove själv kommenterar det hela

  http://tovestyrkebloggen.wordpress.com/2009/12/23/ryktena-om-tove-styrke-en-tidningsanka/

 18. sofia skriver:

  oväntat då, hon är ju fan en av umeås mest lättfotade brudar.. åtminstonde var.
  nu tror hon ju att hon “är nått” :P

 19. Kk skriver:

  Det är Ashlyynn Brooke, era fittor.

 20. E skriver:

  Det är inte hon. Bilden är från en amerikansk porrfilm, vilket har konstaterats redan för två år sen.
  Jockiboi lär ju åka dit för förtal nu när han ger sig på en tjej som har ett multinationellt skivbolag i ryggen.
  Det är nog bäst för dig att du ändrar texten i det här inlägget om du inte vill råka illa ut du också.

 21. Per skriver:

  Bra blogg som länkar till en två år gammal bild som bekräftats att det är på Amerikanske porrstjärnan Ashlynn Brooke. Nästa gång sök innan du ger felaktig fakta.

 22. alex skriver:

  I flera år har det diskuterats om det är Tove eller inte . Jag har sett videon och det är INTE Tove!!! Sluta skriva det.

 23. Carolin skriver:

  Konstaterades ju för väldigt länge sedan att det inte var Tove på bilden? Så patetiskt..

 24. J skriver:

  Tror ni alla som har kommenterat att det är Idol Tove? Tror ni verkligen det? Det är så att han inte kan ta tagit en print scr från en video? Med en tjej som råkar vara lite lik henne? Menar kom igen…

 25. Elin skriver:

  Din blogg tappar otroligt mycket trovärdighet när du påstår att det är fastställt att det är Tove Styrke på bilden. Någon som följer de etiska reglerna för journalister (vilket du absolut borde göra för att tas på allvar) hade i alla fall varit tydlig med att ingen säkerhet finns i att det skulle vara Tove.
  Hell, Jockiboi nämner henne inte ens i inlägget, det är bara vilda chansningar. Och som sagt, bilden kommer ifrån ett längre klipp där det tydligt syns att det inte är Tove.

  Pinsamt, nu blev det med en gång tydligt vilken högstadieblogg detta faktiskt är.

 26. Fisken skriver:

  smart att lägga in att hon har en blogg. s ynd bara att du hänvisar till en blogg som inte är uppdaderad sedan 2009. bra reesearch.

 27. anonym skriver:

  Det där är typ en 25-årig porrskåis, inte speciellt välkänd heller, från USA. Filmen har cirkulerat i flera år, så hon måste vara runt 30 bast nu.

  DET ÄR DU SOM SKRIVER ATT DET ÄR TOVE, INTE JOCKI. SÅ ÄNDRA GÄRNA DITT INLÄGG FÖR TOVES SKULL. SÅNT HÄR ÄR NÅGOT AV DET VÄRSTA MAN KAN VARA MED OM. ATT BLI SMYGFILMAD OCH UTHÄNGD.. OCH NU ÄR DE JU INTE ENS HON…

 28. J skriver:

  Ja, gör bättre ifrån dig, GOSSIPS! Ta reda på dina faktor innan..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>